Solutie pentru purificarea apei, Amtra, pentru acvarii, 150 ml, a3050092

32,78 lei
SKU: a3050092 Categorii: ,

Solutie pentru purificarea apei, Amtra, pentru acvarii, 150 ml, a3050092

Deoarece calitatea apei in Europa s-a schimbat semnificativ in ultimii 20 de ani, revolutia biologica in tratarea apei (proaspete) amtra pro nature plus este primul balsam de apa pentru acvarii care tine cont in mod constant de aceste conditii modificate ale apei, renuntand la orice forma de adaugare de ingrediente chimice active.

In apele naturale, compusii de carbon dizolvati (DOC) formeaza de departe cea mai buna protectie impotriva substantelor nocive pentru pesti, cum ar fi compusii metalelor grele sau toxinele. Acesti compusi DOC nu apar in apa de la robinet sau doar in urme. Cu amtra pro nature plus puteti aduce aceste substante naturale valoroase inapoi in acvariu in forma concentrata si astfel puteti crea conditii de viata stabile pentru intregul biotop al acvariului.

Numeroase studii stiintifice si teste practice in stransa cooperare cu cel mai important importator de pesti ornamentali din Europa dovedesc aceste calitati:

• leaga in mod natural compusii metalelor grele si alte toxine

• duce la o bunastare vizibil imbunatatita a pestilor

• imbunatateste absorbtia oligoelementelor, de exemplu, fierul, care are un efect deosebit de pozitiv asupra pestilor, afecteaza cresterea plantelor.

• Prin cresterea valorii DOC, apa de la robinet este privata de agresivitatea sa chimica; in apele naturale, cum ar fi Rio Negro DOC, compusii reprezinta mai mult de 50% din substantele umice naturale din apa.