PURINA PRO PLAN MEDIUM ADULT cu pui , 3 kg

90,03 lei
SKU: medium adult Categorii: ,

PURINA PRO PLAN MEDIUM ADULT cu Pui, hrana uscata pentru caini, 14 kg

Hrana completa pentru cainii adulti de talie medie

  • Special formulata pentru ingrijirea dentara
  • Absorbtie ridicata a nutrientilor
  • Ajuta la sustinerea articulatiilor sanatoase
  • Contribuie la mentinerea blanei stralucitoare de la radacina la varf
  • Contine bucati de carne de pui de inalta calitate

PURINA PRO PLAN® MEDIUM ADULT, cu OPTIBALANCE™, este o hrana uscata completa conceputa pentru nevoile specifice ale cainilor adulti de talie medie. Aceasta hrana uscata pentru caini este bogata in carne de pui si a fost special formulata pentru a intampina nevoile nutritionale ale cainelui, ca parte a unui stil de viata sanatos. OPTIBALANCE™ reprezinta o combinatie de nutrienti specifici care sunt la niveluri echilibrate pentru a-ti mentine cainele sanatos.

Aceasta hrana uscata pentru cainii adulti este special conceputa pentru ingrijirea dentara. Ajuta la sustinerea articulatiilor sanatoase pentru stilul lor de viata activ, pastrandu-le de asemenea blana stralucitoare de la radacina pana la varf.

Bogata in pui, hrana PURINA PRO PLAN® MEDIUM ADULT, cu OPTIBALANCE® ii asigura cainelui tau nutritia necesara astfel incat acesta sa isi poata trai viata la maxim.

Ghid de hranire: vezi tabelul cu cantitatile zilnice de hrana recomandate. Aceste cantitati sunt doar recomandari. Pentru mentinerea unei conditii fizice ideale trebuie ajustata cantitatea zilnica de hrana conform nivelului de activitate, conditiei fizice si nevoilor individuale ale cainelui. Apa proaspata si curata trebuie sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru sanatatea cainelui tau consulta medicul veterinar in mod regulat.

Compozitie: Miel (19%), porumb, proteine din carne deshidratata de pasare, crupe de porumb, orez (8%), grasime animala,  pulpa de sfecla deshidratata, faina de soia, digest, gluten din faina de porumb, ou deshidratat, substante minerale, ulei de peste.

Aditivi nutritionali: UI/kg: Vit. A: 30000; Vit. D3: 975; Vit. E: 550 mg/kg: Vit. C: 140; Sulfat de fier monohidrat: 260; Iodura de calciu anhidra: 3,4; Sulfat de cupru pentahidrat: 53; Sulfat de mangan monohidrat: 120; Sulfat de zinc monohidrat: 450; Selenit de sodiu: 0,31;
Aditivi tehnologici: mg/kg: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale: 38

Constituenti analitici:
Proteina bruta: 26,0%,
Uleiuri si grasimi brute: 16,0%,
Cenusa bruta: 7,5%,
Fibra neprelucrata: 2,5%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PURINA PRO PLAN MEDIUM ADULT cu pui , 3 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *