Purina ONE Adult Coat & Hairball cu Pui, hrana uscata pentru pisici, 800 g

23,30 lei
Out stock

Stoc epuizat

PURINA ONE Coat & Hairball este special conceputa pentru a mentine eficient pielea sanatoasa si blana frumoasa a pisicii tale.
– Dovedit ca mentine pielea sanatoasa si blana frumoasa datorita proteinelor de inalta calitate, vitaminelor si acizilor grasi esentiali
– Formarea ghemotoacelor de par diminuata datorita unei combinatii speciale de fibre
– Bogata in proteine de inalta calitate si cu nivelurile potrivite de nutrienti cheie pentru a ajuta la limitarea pierderii excesive a parului

Hrana uscata Purina ONE Coat & Hairball cu Bifensis a fost special creata pentru pisica ta si ajuta la mentinerea pielii sanatoase, blanii frumoase si la reducerea formarii ghemotoacelor de par din stomac. Purina ONE Coat & Hairball ofera niveluri adecvate de nutrienti cheie, inclusiv proteine de inalta calitate, vitamine si grasimi esentiale. Datorita continutului ridicat de fibre si a unei combinatii speciale de fibre, inclusiv celuloza, ajuta la diminuarea formarii ghemotoacelor de par. PURINA ONE BIFENSIS® este o formula nutritionala unica, cu bacterii functionale benefice, care intareste sistemul natural de aparare al pisicii de la interior spre exterior. Creata de medicii veterinari si nutritionistii Purina, PURINA ONE BIFENSIS® Coat & Hairball contine, pe langa bacterii functionale benefice, toti nutrientii cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grasi Omega 6. Formula sa cu dubla aparare functioneaza in paralel la interior, ajutand la sprijinirea productiei naturale de anticorpi, si la exterior prin mentinerea sanatatii pentru piele si blana. Fara coloranti adaugati, fara arome artificiale adaugate si fara conservanti artificiali adaugati.

Ghid de hranire: Cantitatile recomandate zilnic trebuie ajustate in functie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii si conditia fizica a acesteia. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.
Daca folositi PURINA ONE pentru prima data, va recomandam sa faceti schimbarea treptat prin amestecarea unei cantitati tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioada de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii sa se adapteze la schimbare.

Compozitie: Pui (17%), proteine din carne deshidratata de pasare, grau integral (14%), porumb, faina de soia, gluten din faina de grau, grasime animala, pulpa de sfecla uscata, gluten din faina de porumb, radacina de cicoare deshidratata, substante minerale, digest (cu pudra de Lactobacillus Delbrueckii si Fermentum tratata termic 0,025%), drojdii, ulei de peste.

Aditivi nutritionali:
UI/kg: Vit. A: 33500; Vit. D3: 1100; Vit E: 460
mg/kg: Vit C: 140; Taurina: 700; Sulfat de fier monohidrat: 190; Iodat de calciu anhidru: 2,5; Sulfat de cupru pentahidrat: 39; Sulfat de mangan monohidrat: 94; Sulfat de zinc monohidrat: 330; Selenit de sodiu: 0,23
Aditivi tehnologici (mg/kg):
Celuloza pulbere: 35; Cu antioxidantiConstituenti analitici:
Proteina bruta: 34,0%
Uleiuri si grasimi brute: 14,0%
Cenusa bruta: 7,5%
Fibra neprelucrata: 6%
Acizi grasi Omega 3: 0,2%
Acizi grasi Omega 6: 2,0%