PURINA CAT CHOW Adult bogata in pui, hrana uscata pentru pisici, 1.5 kg

26,05 lei

Din 1926, expertii PURINA au valorificat intelegerea nevoilor naturale ale animalelor de companie pentru a contribui la sanatatea lor generala si la bunastarea lor printr-o nutritie completa.
– Reteta noastra este bogata in pui si in surse de proteine special selectionate pentru calitatea lor de a satisface nevoile naturale ale pisicii.
– Preparata cu grija cu ingrediente naturale (patrunjel, spanac, morcov, cereale integrale, cicoare si drojdii) intr-o reteta plina de savoare pe care pisicile o prefera instinctiv.
– Formula NaturiumTM este o combinatie specifica de fibre din surse naturale. Contine o sursa naturala de prebiotic dovedit ca imbunatateste echilibrul microflorei intestinale si sustine sanatatea digestiva a pisicii tale, astfel incat pisica ta poate obtine mai mult din hrana sa.
– Cu vitamina E pentru a sustine apararea naturala si cu vitaminele din grupul B care iti ajuta pisica sa foloseasca eficient energia. 
– PURINA Cat Chow a fost formulata cu grija: FaRa arome artificiale adaugate / FaRa coloranti adaugati / FaRa conservanti artificiali adaugati

Ghid de hranire: Pentru cantitatea medie recomandata pentru mentinerea greutatii la adult s-au luat in considerare pisici cu activitate moderata, aflate in conditii normale de temperaturi ambientale. Nevoile individuale variaza si cantitatile de hrana trebuie adaptate corespunzator pentru a mentine o greutate normala si sanatoasa a pisicii. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.
Introdu PURINA CAT CHOW gradual pe parcursul unei perioade de 7 zile.

Compozitie: Cereale (45% cereale integrale*), carne si produse derivate de natura animala (20%**), extracte de proteine vegetale, uleiuri si grasimi, produse derivate de natura vegetala (2,7% pulpa de sfecla deshidratata, 0,07% patrunjel deshidratat, echivalentul a 0,4% patrunjel*), legume* (2% radacina de cicoare deshidratata, 0,07% morcov deshidratat, echivalentul a 0,4% morcov, 0,07% spanac deshidratat, echivalentul a 0,4% spanac), substante minerale, drojdii* (0,3%).

* Ingrediente naturale ** echivalentul a 40% carne si produse derivate de natura animala rehidratate, minim 14% pui.

Aditivi nutritionali:
UI/kg: Vit. A: 11 500; Vit. D3: 950; Vit. E: 80
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 130; Iodat de calciu anhidru: 2,2; Sulfat de cupru pentahidrat: 32; Sulfat de mangan monohidrat: 14; Sulfat de zinc monohidrat: 160; Selenit de sodiu: 0,2; Vitamine din grupul B: 105. Cu antioxidanti.Constituenti analitici:
Proteina bruta: 32,0%
Uleiuri si grasimi brute: 11,0%
Cenusa bruta: 7,5%
Fibra neprelucrata: 2,5%