Asternut igienic vegetal pentru pisici Croci, Eco Clean, 10 L, C40255695

54,00 lei
Out stock

Stoc epuizat

SKU: C40255695 Categorii: , ,

Asternut igienic vegetal pentru pisici Pisica Eco Clean, 10 L, C40255695

 

Eco Clean este realizat din fibre de plante speciale, cu o putere mare de absorbtie si agregare, care in contact cu lichide, creeaza o „bila” usor de eliminat.

 

Fibrele speciale din plante foarte prietenoase si cu un impact foarte scazut asupra mediului, deriva in principal din culturile locale, permitand un control direct al calitatii si tehniclor de cultivare.

Datorita particularitatilor ingredientelor active de origine vegetala inhiba formarea gazelor de amoniac care dau mirosuri neplacute, si garanteaza o durata de 40-60 zile in folosirea litierei de catre o singura pisica.

 

Nu pateaza parchetul si nu distruge mocheta sau covoarele.Actiunea de dezinfectare a ingredientelor active, le mentine sterile si au un PH neutru.

 

Este un produs usor, facil de transportat si inlocuit, este complet biodegradabil, poate fi aruncat in toaleta sau poate fi folosit ca si ingrasamant, si nu genereaza late deseuri. Este prietenos cu mediul („eco-friendly”) deoarece nu contine silicon sau praf, este produs printr-un proces care nu consuma foarte multa energie si care nu utilizeaza combustibili fosili.

Este un produs practic, fara riscuri, usor de folosit, eficient – absorbtie foarte buna, agregare rapida si solida, neutralizeaza mirosul, prietenos cu mediul – reduce dioxidul de carbon din atmosfera, ciclu de productie cu impact redus asupara mediului.

 

Un produs 100% inovativ, fabricat in Italia. Instructiuni de utilizare : umpleti litiera cu un strat de 5-7cm de Eco Clean, conform necesitatilor pisicii dumneavoastra.

 

Curatati „bilele” agregate si deseurile solide si completati cu asternut ecologic. „bilele” agregatesi deseurile solide pot fi aruncate in toaleta sau pot fi folosite ca si ingrasamant.