VAS DIN IARBA CU MIX PLANTE, LITTLE ONE, 65G, 32380

94,90 lei
Out stock

Stoc epuizat

SKU: 32380 Categorii: ,

VAS DIN IARBA CU MIX PLANTE, LITTLE ONE, 65G, 32380

Bolul gustos este o jucărie care a fost dezvoltată special pentru rozătoare și iepuri. Este realizat din ierburi aromate de pajiște și este umplut cu unul dintre cele șase ingrediente gustoase și benefice: păstârnac, dovlecei, măr, dovleac, morcov sau muguri de trandafir. Această jucărie-recompensa vă va distra animalul de companie pentru o lungă perioadă de timp și va servi drept instrument de îngrijire dentară. În plus, este o sursă perfectă de vitamine, minerale și fibre necesare pentru digestia corectă a rozătoarelor și a iepurilor.
Păstârnacul este bogat în vitamina C și vitamine din grupul В, precum și în uleiuri esențiale, care tonifiază și au un efect pozitiv asupra metabolismului rozătoarelor și iepurilor.
Dovleacul este o sursă valoroasă de beta-caroten și vitamina D necesară pentru țesutul sănătos al oaselor și cartilajelor, precum și pentru sistemul nervos.
Morcovul conține niveluri ridicate de caroten, potasiu, fier, fosfor, vitamina C și acid folic. Suplimentarea regulată a morcovului la dieta animalelor de companie îl va tonifica și va întări sistemul imunitar și va stimula procesele de regenerare a corpului.

Dovlecelul este o sursă valoroasă de vitamine și minerale, dar este sărac în calorii în același timp. În plus, are efecte benefice asupra stării pielii animalului și asupra procesului de digestie, în plus, favorizează eliminarea excesului de apă și toxine.
Suplimentarea cu mere a dietei animalului de companie ajută la întărirea imunității și la detoxifierea corpului animalului de companie.

Ingrediente: ierburi de pajiște, păstârnac uscat, derivați de origine vegetală, dovlecei, ierburi de pajiște, dovlecei uscați, derivați de origine vegetală

MĂR: ierburi de luncă, măr uscat, derivați de origine vegetală

DOVLEAC: ierburi de pajiști, dovleac uscat, derivați de origine vegetală

MORCOV: ierburi de luncă, morcov uscat, derivați de origine vegetală

BOBOC DE TRANDAFIR: ierburi de luncă, muguri de trandafiri uscați, derivați de origine vegetală