Royal Canin Light Weight Care Adult hrana umeda caine pentru limitarea cresterii in greutate, 12 x 85 g

60,06 lei

Hrană umedă completă și echilibrată sub formă de pate, pentru câini adulți de toate taliile, ce au tendință de luare în greutate

Caracteristici și beneficii ale produsului:

  • Contribuie la limitarea cresterii in greutate
  • Ajuta la mentinerea masei musculare

Descriere:

ROYAL CANIN® Light Weight Care pateu este o hrana umeda special creata pentru cainii care au tendinta de a lua in greutate in exces.

Gratie continutului de grasime redus, ROYAL CANIN® Light Weight Care pateu ajuta cainele sa atinga si sa isi mentina greutatea corporala optima.

Hrana ROYAL CANIN® Light Weight Care pateu are un continut special adaptat de proteine, calorii si grasime, pentru a sustine o masa musculara si o greutate sanatoase.

Combinatia atent selectionata de fibre solubile si insolubile contribuie la crearea senzatiei de satietate si multumire, dupa masa.

ROYAL CANIN® Light Weight Care este disponibila si sub forma de hrana uscata, cu crochete de diverse dimensiuni, pentru a fi potrivita tuturor tipurilor de rase. In cazul in care cainele dumneavoastra prefera un amestec de hrana umeda si uscata, aveti grija sa urmati recomandarile privind hranirea mixta, prezente pe ambalaj, pentru a va asigura ca ii oferiti cantitatea ideala din fiecare tip de produs.

 

INGREDIENTE

COMPOZIŢIE: carne şi produse derivate de origine animală, produse derivate de origine vegetală, cereale, săruri minerale, zaharuri.

ADITIVI (pe kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina D3: 130 UI, E1 (Fier): 6 mg, E2 (Iod): 0,3 mg, E4 (Cupru): 2,7 mg, E5 (Mangan): 1,7 mg, E6 (Zinc): 17 mg – Aditivi tehnologici: Clinoptilolite de origine sedimentară: 2 g.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteină: 8,7% – Conţinut de grăsimi: 2,3% – Cenuşă brută: 1,7% – Celuloză brută: 1,7% – Umiditate: 81,0%.

CANTITATEA ZILNICĂ DE HRANĂ
Recomandari de hrănire Exclusiv hrană umedă ROYAL CANIN
GREUTATEA CÂINELUI
5 KG 5 + 1/2 plicuri
10 KG 9 plicuri
20 KG 15 plicuri
Energie metabolizata: 670 kcal/kg