Royal Canin Appetite Control Care, hrana umeda pisici, adult sterilizat, reglarea apetitului, (in sos), 85g x 12

84,36 lei
SKU: 55e512974fae Categorii: , ,

Caracteristici/beneficii principale:

  • Rezultate dovedite
  • Reglarea apetitului: crează senzaţia de saţietate
  • Managementul greutăţii: ajută la reducerea riscului de creştere excesivă în greutate

 

ROYAL CANIN® Appetite Control Care hrană umedă sub formă de bucăţele de carne în sos este creată special pentru pisicile adulte sterilizate, cu rolul de a reduce comportamentul de cerșit între mese și a limita creșterea excesivă în greutate.

ROYAL CANIN® Appetite Control Care hrană umedă sub formă de bucăţele de carne în sos are un conţinut specific de umiditate, pentru a satisface apetitul pisicilor ce au tendinţa de a cerşi hrană între mese.

ROYAL CANIN® Appetite Control Care hrană umedă sub formă de bucăţele de carne în sos este formulată cu un aport moderat de grăsimi şi un conţinut precis de energie, ce contribuie la menţinerea pisicii la o greutate sănătoasă şi în formă optimă.

În cadrul studiului efectuat la nivel intern, mai mult de 90% dintre proprietarii de pisicii participanţi au raportat o reducere a comportamentului de cerşit, după doar 4 săptămâni de administrare a acestui produs.

Pentru a răspunde preferinței fiecărei pisici, hrana umedă ROYAL CANIN® Appetite Control Care este disponibilă şi sub formă de hrană uscată, cu crochete crocante apetisante. În cazul în care pisicii dumneavoastră îi place un mix de hrană umedă și uscată, asigurați-vă că verificați recomandările privind hrănirea mixtă, prezente pe ambalaj, pentru a-i oferi cantitatea optimă din fiecare sortiment.

 

COMPOZIȚIE

Carne și produse derivate de origine animală, cereale, derivate de origine vegetală, extracte proteice vegetale, minerale.

ADITIVI (PER KG)

Aditivi nutriţionali: Vitamina D3: 130 UI, Fier (3b103): 3 mg, Iod (3b202): 0.29 mg, Copper (3b405, 3b406): 2.3 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 0.9 mg, Zinc (3b603, 3b605, 3b606): 9 mg.

TABEL DE HRANIRE

GREUTATEA PISICII

HRANIRE EXCLUSIVA HRANA UMEDA

HRANIRE MIXTA CU CROCHETE

4KG

3 + 1/2

1 plic + 43g crochete