PURINA PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Piele Sensibila cu Somon 0,700 gr.

27,04 lei

Hrana completa pentru cainii adulti de talie mica si mini cu piele sensibila

  • Proteine din surse selectionate pentru caini sensibili
  • Efect benefic de sustinere a pielii sanatoase, dovedit clinic
  • O combinatie de nutrienti cheie care ajuta la sustinerea articulatiilor sanatoase pentru stilul de viata activ al cainelui tau
  • Contine proteine de inalta calitate din somon
Amestecul atent selectiont de nutrienti din hrana PURINA PRO PLAN® SMALL&MINI ADULT Piele Sensibila cu OPTIDERMA®, ofera toata nutritia de care are nevoie cainele tau. Aceasta hrana uscata completa pentru caini contine nutrienti esentiali, dovediti clinic ca sustin o piele sanatoasa si o blana stralucitoare pentru cainele tau. Include o combinatie speciala de nutrienti care tintesc sanatatea pielii, precum amino-acizi din surse de proteine, acizi grasi esentiali, vitamine B si zinc, dovedite ca sustin o piele sanatoasa si o blana frumoasa.

Ghid de hranire: Vezi tabelul cu cantitatile zilnice de hrana recomandate. Aceste cantitati sunt doar recomandari. Pentru mentinerea unei conditii fizice ideale trebuie ajustata cantitatea zilnica de hrana conform nivelului de activitate, conditiei fizice si nevoilor individuale ale cainelui. Apa proaspata si curata trebuie sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru sanatatea cainelui tau consulta medicul veterinar in mod regulat.

Compozitie: Somon* (20%), orez* (18%), gluten din faina de porumb*, proteine din carne deshidratata de somon*, porumb*, grasime animala, faina de soia*, pulpa de sfecla deshidratata*, amidon din porumb*, substante minerale,  celuloza, ulei de soia, crupe de porumb, digest*, drojdii, ou deshidratat*, ulei de peste..* Surse de proteine

Aditivi nutritionali: UI/kg: Vit. A: 34000; Vit. D3: 1100; Vit. E: 550 mg/kg: Vit. C: 140; Sulfat feros monohidrat: 280; Iodura de calciu anhidra: 3,6; Sulfat de cupru pentahidrat: 56; sulfat de mangan monohidrat: 130; Sulfat de zinc monohidrat: 470; Selenit de sodiu: 0,33Aditivi tehnologici: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale: 47mg/Kg .

Constituenti analitici:
Proteina bruta: 30,0%,
Uleiuri si grasimi brute: 180%, Cenusa bruta: 7,0%,
Fibra neprelucrata: 2,5%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PURINA PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Piele Sensibila cu Somon 0,700 gr.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *