PURINA PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Digestie Sensibila cu Miel, 0.700 gr.

27,04 lei

Hrana completa pentru cainii adulti de talie mica si mini cu digestie sensibila
Contine prebiotice cu rol dovedit stiintific in cresterea bifidobacteriilor, pentru un mai bun echilibru al microflorei intestinale
Cu ingrediente specifice pentru a sprijini sanatatea intestinala si calitatea scaunelor
Usor de digerat pentru cainii cu sensibilitate digestiva
Contine proteine de calitate superioara din miel

Formula special dezvoltata pentru cainii de dimensiuni mici si foarte mici, cu digestie sensibila.
PURINA PRO PLAN® SMALL&MINI ADULT Digestie Sensibila cu OPTIDIGEST® este o hrana usor de digerat care ofera toti nutrientii de care cainele tau cu digestie sensibila are nevoie. Formula contine OPTIDIGEST, o combinatie speciala de nutrienti care sustine sistemul digestiv. Aceasta include ingrediente usor de digerat (precum oul) care usureaza procesul de digestie si bentonita (o argila naturala) care ajuta la imbunatatirea scaunelor.

Ghid de hranire: Vezi tabelul cu cantitatile zilnice de hrana recomandate. Aceste cantitati sunt doar recomandari. Pentru mentinerea unei conditii fizice ideale, trebuie ajustata cantitatea zilnica de hrana conform nivelului de activitate, conditiei fizice si nevoilor individuale ale cainelui. Apa proaspata si curata trebuie sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru sanatatea cainelui tau, consulta medicul veterinar in mod regulat.

Compozitie: Miel (20%), proteina deshidratata de pasare, porumb, orez (8%), crupe de porumb, pulpa de sfecla deshidratata, grasime animala, digest, faina de soia, gluten din faina de porumb, ou deshidratat, Substante minerale, ulei de peste, drojdii.

Aditivi nutritionali:
IU/kg: Vitamina A: 33 000; Vitamina D3: 1 100; Vit E: 550;
mg/kg: Vit C: 140; Iron (II) sulphate monohydrate: (Fe: 94); Iodat de calciu anhidru: (I: 2,4); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 14); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 44); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 150); Selenit de sodiu: (Se: 0,13).
Aditivi tehnologici:
mg/kg: Bentonita (argila): 6 000; Extract de tocoferol din uleiuri vegetale: 40, Extract de tocoferol din uleiuri vegetale: 44.

Constituenti analitici:
Proteine: 28,0%,
Continut de grasimi: 17,0%,
Cenusa bruta: 7,5%,
Fibre brute: 2,5%.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PURINA PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Digestie Sensibila cu Miel, 0.700 gr.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *