PURINA PRO PLAN MEDIUM ADULT Piele Sensibila cu Somon , 3 kg

96,47 lei
SKU: medium adult somon Categorii: ,

Hrana completa pentru cainii adulti de talie medie cu piele sensibila

  • Proteine din surse selectionate pentru cainii sensibili
  • Efect benefic de sustinere a pielii sanatoase, dovedit clinic
  • Ajuta la sustinerea articulatiilor sanatoase
  • Contine proteine de inalta calitate din somon
PURINA PRO PLAN® MEDIUM ADULT Piele Sensibila, cu OPTIDERMA®, este o hrana uscata pentru cainii adulti care au o piele sensibila. in cazul in care cainele tau de talie medie are o piele sensibila, aceasta hrana completa pentru caini este special formulata pentru a-i sustine nevoile si a-i tinti sensibilitatea.

OPTIDERMA® reprezinta o combinatie de nutrienti care vizeaza sanatatea pielii, contribuind la mentinerea unei blani sanatoase in mod natural. Contine si proteine din surse selectionate care pot ajuta la reducerea posibilului disconfort al pielii determinat de sensibilitatea alimentara.

Aceasta hrana uscata completa este bogata in somon si contine toti nutrientii esentiali pentru nevoile cainelui tau, ca parte a unui stil de viata activ si sanatos. Contribuie, de asemenea, si la sustinerea articulatiilor sanatoase. Ajuta-i sa depaseasca obstacolele si provocarile zilnice ale pielii sensibile cu nutritia oferita de hrana PURINA PRO PLAN® MEDIUM ADULT Piele Sensibila, cu OPTIDERMA®.

Ghid de hranire: vezi tabelul cu cantitatile zilnice de hrana recomandate. Aceste cantitati sunt doar recomandari. Pentru mentinerea unei conditii fizice ideale trebuie ajustata cantitatea zilnica de hrana conform nivelului de activitate, conditiei fizice si nevoilor individuale ale cainelui. Apa proaspata si curata trebuie sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru sanatatea cainelui tau consulta medicul veterinar in mod regulat.

Compozitie: somon* (17%),  orez* (14%), proteine din carne deshidratata de somon*, gluten din faina de porumb*, grasime animala, porumb*, faina de soia*, crupe de porumb*, pulpa de sfecla deshidratata*, amidon de porumb, digest, celuloza, substante minerale, ou deshidratat*, ulei de soia, ulei de peste.
* Surse de proteine

Aditivi nutritionali: UI/kg: Vit. A: 38000; Vit. D3: 1200; Vit. E: 550 mg/kg: Vit. C: 140; sulfat feros monohidrat: 270; iodat de calciu anhidru: 3,5; sulfat de cupru pentahidrat: 54; sulfat de mangan monohidrat: 130; sulfat de zinc monohidrat: 450; selenit de sodiu: 0,32
Aditivi tehnologici: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale: 50mg/kgConstituenti analitici:
Proteina bruta: 29,0%,
Uleiuri si grasimi brute: 18,0%, Cenusa bruta: 7,5%,
Fibra neprelucrata: 3,0%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PURINA PRO PLAN MEDIUM ADULT Piele Sensibila cu Somon , 3 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *