PURINA ONE SENSITIVE cu Pui si Morcov, Mini Fileuri in Sos, hrana umeda pentru pisici, 85 g

3,97 lei
Out stock

Stoc epuizat

SKU: 12455720 Categorii: , ,

Contine probiotice care ajuta la pastrarea sanatoasa a sistemului digestiv
Proteine atent selectionate care ajuta la tolerarea hranei
Ingrediente si arome de inalta calitate cu continut bogat de proteine si gust excelent

Hrana umeda Purina ONE Sensitive este facuta din mini fileuri cu pui si morcov in sos si a fost special conceputa pentru pisicile cu o digestie sensibila. Contine proteine care ajuta la tolerarea hranei, probiotice care ajuta la pastrarea sanatoasa a sistemului digestiv si acizi grasi Omega 3 si Omega 6 care ajuta la sanatatea pielii si a blanii. Expertii Purina au creat gama de hrana umeda Purina ONE care ofera o nutritie completa si echilibrata, preparata din ingrediente atent selectionate si substante nutritive. Hrana umeda contine bucati fragede de mini fileuri si legume in sos delicios si este usor digerabila datorita ingredientelor de inalta calitate, bogate in vitamine si minerale care ofera pisicii o nutritie adaptata nevoilor in functie de stilul de viata si nevoilor specifice. Cu PURINA ONE ii poti oferi pisicii tale hrana corespunzatoare pentru o sanatate vizibila, in prezent si in viitor!

Ghid de hranire: Pentru o pisica adulta cu greutatea medie de 4kg, hraniti cu 3-4 pliculete pe zi servite in 2 mese separate la temperatura camerei. Pentru determinarea greutatii medii la pisicile adulte s-au luat in considerare pisici cu o activitate moderata desfasurata in conditii de temperatura normale. Aceste cantitati sunt doar recomandari. Pentru mentinerea unei conditii fizice ideale, trebuie ajustata cantitatea zilnica de hrana conform nivelului de activitate, conditiei fizice si nevoilor individuale ale pisicii. Apa proaspata si curata trebuie sa fie in permanenta la dispozitie. Se recomanda ca doar acelasi sortiment de hrana uscata si hrana umeda Purina ONE pentru pisici adulte cu digestie sensibila sa fie utilizate impreuna astfel incat pisica ta sa poata avea acces la toate beneficiile sale.

Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste, substante minerale, produse derivate de natura vegetala, uleiuri si grasimi, legume (0,6% morcov deshidratat, echivalent cu 5,4% morcov), zaharuri.

Aditivi nutritionali:
UI/kg: Vit. A: 1080, Vit D3: 150, Vit E: 300
Mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 40, Iodat de calciu anhidru: 0,5, Sulfat de cupru pentahidrat: 3,9, Sulfat de mangan monohidrat: 5,5, Sulfat de zinc monohidrat: 71,0.Constituenti analitici:
Umiditate: 78,0%
Proteine: 12,5%
Continut de grasimi: 4%
Cenusa bruta: 2,3%
Fibre brute: 0,5%
Acizi grasi Omega 3: 0,1%
Acizi grasi Omega 6: 1,1%