PURINA ONE MINI Controlul Greutatii cu Curcan si Orez, hrana uscata pentru caini, 800 g

19,57 lei

Hrana Purina ONE Mini Weight Control are la baza o reteta hranitoare pentru caini de peste 1 an, bogata in carne de vita cu niveluri ridicate de antioxidanti, pentru un sistem imunitar puternic si substante nutritive esentiale pentru sanatatea orala. Contine cu 40% mai putine grasimi pentru un aport caloric redus.

Cainele tau de talie mica are nevoi nutritionale specifice. De aceea, expertii Purina au creat hrana Purina ONE Mini pentru cainii de talie mica. Hrana specializata si avansata contine o combinatie de bulete crocante si bulete cu o textura mai moale* special concepute pentru cavitatea bucala de dimensiuni mici a cainelui. Acum ii poti oferi cainelui tau retete gustoase, create special pentru nevoile sale nutritionale. incearca gama Purina ONE Mini pentru a observa rezultate vizibile asupra bunastarii cainelui tau.

*gradul de fragezime variaza in functie de timp.

Ghid de hranire: Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, de nivelul de activitate al cainelui tau si de conditia fizica. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.
in cazul folosirii PURINA ONE MINI pentru prima data, recomandam schimbarea treptata prin amestecarea unei cantitati tot mai mari de PURINA ONE MINI cu alimentele curente ale cainelui, pe o perioada de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv sa se adapteze la schimbare.

Compozitie: Proteina de pui deshidratata, grau, porumb, curcan (14%), pulpa de sfecla deshidratata, fibre vegetale, orez (4%), digest, faina de soia, grasime animala, gluten, glicerol, substante minerale, crupe de porumb, propilenglicol, faina din malt, ulei de peste.

Aditivi nutritionali:
IU/kg: Vit A: 30 000, Vitamina D3: 977, Vit E: 550
mg/kg: Vit C: 210, Sulfat de fier monohidrat: 228, Iodat de calciu anhidru: 2,9, Sulfat de cupru pentahidrat: 45, Sulfat de mangan monohidrat: 109, Sulfat de zinc monohidrat: 386, Selenit de sodiu: 0,26Constituenti analitici:
Proteine: 27,0 %
Grasime: 10,0 %
Cenusa: 8,5 %
Fibre: 2,5 %