PURINA ONE MINI Activ cu Vita si Cartofi, hrana umeda pentru caini, 100 g

2,65 lei
Out stock

Stoc epuizat

SKU: 12367268 Categorii: , ,

Hrana completa pentru caini adulti de talie mica < 10 kg
Proteine de inalta calitate pentru a sustine stilul sau de viata activ
Usor digerabil
Bucati de carne mici si fragede pentru o cavitate bucala mai mica

Nutritie avansata adaptata nevoilor cainilor de talie mica. Cainele tau de talie mica are nevoi nutritionale specifice. De aceea, expertii Purina au dezvoltat Purina ONE Mini.
Hrana de calitate superioara in sos, foarte digerabila si adaptata in mod special cavitatii bucale de dimensiuni mici a cainelui tau. Cainele tau de talie mica are la dispozitie o noua gama de retete gustoase preparate cu bucati delicioase de carne si legume.
*gradul de fragezime variaza in functie de timp.

Ghid de hranire: Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, de nivelul de activitate al cainelui tau si de conditia fizica. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.
in cazul folosirii PURINA ONE MINI pentru prima data, recomandam schimbarea treptata prin amestecarea unei cantitati tot mai mari de PURINA ONE MINI cu alimentele curente ale cainelui, pe o perioada de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv sa se adapteze la schimbare.

Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala (din care vita 4%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste, produse derivate de natura vegetala, legume (0,6% cartofi deshidratati, echivalent cu 5,4% cartofi, 1% morcovi deshidratati, echivalent cu 9% morcovi), substante minerale, zaharuri, uleiuri si grasimi.

Aditivi nutritionali:
IU/kg: Vitamina A: 1690, Vitamina D3: 235, Vit. E: 255
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 62,7, Iodat de calciu anhidru: 0,93, Sulfat de cupru pentahidrat: 6,1, Sulfat de mangan monohidrat: 8,7, Sulfat de zinc monohidrat: 111Constituenti analitici:
Umiditate: 76,4%
Proteine: 12,3%
Continut de grasimi: 4,7%
Cenusa bruta: 1,9%
Fibre brute: 1,3%