PURINA ONE MINI Activ cu Pui si Orez, hrana uscata pentru caini, 800 g

19,57 lei
Out stock

Stoc epuizat

Hrana Purina ONE Mini Active are la baza o reteta hranitoare pentru caini de peste 1 an, bogata in carne de vita cu niveluri ridicate de antioxidanti, pentru un sistem imunitar puternic si substante nutritive esentiale pentru sanatatea orala. Bogata in proteine pentru a asigura un nivel adecvat de energie.

Cainele tau de talie mica are nevoi nutritionale specifice. De aceea, expertii Purina au creat hrana Purina ONE Mini pentru cainii de talie mica. Hrana specializata si avansata contine o combinatie de bulete crocante si bulete cu o textura mai moale* special concepute pentru cavitatea bucala de dimensiuni mici a cainelui. Acum ii poti oferi cainelui tau retete gustoase, create special pentru nevoile sale nutritionale. incearca gama Purina ONE Mini pentru a observa rezultate vizibile asupra bunastarii cainelui tau.

*gradul de fragezime variaza in functie de timp.

Ghid de hranire: Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, de nivelul de activitate al cainelui tau si de conditia fizica. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.
in cazul folosirii PURINA ONE MINI pentru prima data, recomandam schimbarea treptata prin amestecarea unei cantitati tot mai mari de PURINA ONE MINI cu alimentele curente ale cainelui, pe o perioada de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv sa se adapteze la schimbare.

Compozitie: proteina de pasare deshidratata, grau, pui (14%), grasime animala, gluten, pulpa de sfecla deshidratata, orez (4%), fibre vegetale, faina de soia, digest, porumb, glicerol, substante minerale, propilenglicol, crupe de porumb, faina de malt, ulei de peste.

Aditivi nutritionali:
IU/kg: Vitamina A: 34 800, Vit. D3: 1 130, Vit. E: 550
mg/kg: Vit. C: 210, Sulfat de fier monohidrat: 212, Iodat de calciu anhidru: 2,7, Sulfat de cupru pentahidrat: 42, Sulfat de mangan monohidrat: 101, Sulfat de zinc monohidrat: 358, Selenit de sodiu: 0,25Constituenti analitici:
Proteine: 28,0%
Grasime: 18,0%
Cenusa: 8,0%
Fibre: 2,0%