Purina ONE Adult Sterilcat cu Vita si Grau, hrana uscata pentru pisici, 800 g

23,30 lei
Out stock

Stoc epuizat

PURINA ONE Sterilcat / Neutered Cat este formulat cu profil nutritiv adaptat pentru pisici castrate/ pisici sterilizate.
– Conceput pentru a ajuta la mentinerea unui metabolism sanatos dupa sterilizare / castrare
– Controlul greutatii sustinut de un raport mai mare* de proteine / grasime (* + 15% fata de formula generala pentru adulti), atunci cand este urmat ghidul de hranire
– Tract urinar sanatos sustinut de minerale echilibrate

Purina ONE Sterilcat este hrana uscata special conceputa pentru a ajuta la mentinerea unui metabolism sanatos dupa castrare sau sterilizare. Aceasta mentine tractul urinar sanatos, fiind sustinuta de mineralele echilibrate din compozitie. Controlul greutatii este sustinut de un raport diferit de proteine si grasime atunci cand este urmat ghidul de hranire. Purina ONE BIFENSIS este o formula nutritionala unica, cu bacterii functionale benefice, care intareste sistemul natural de aparare al pisicii de la interior spre exterior. Creata de medicii veterinari si nutritionistii Purina, Purina ONE BIFENSIS contine, pe langa bacterii functionale benefice, toti nutrientii cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grasi Omega 6. Formula sa cu dubla aparare functioneaza in paralel la interior, ajutand la sprijinirea productiei naturale de anticorpi, si la exterior prin mentinerea sanatatii pentru piele si blana. Fara coloranti adaugati, fara arome artificiale adaugate si fara conservanti artificiali adaugati.

Ghid de hranire: Cantitatile recomandate zilnic trebuie ajustate in functie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii si conditia fizica a acesteia. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.
Daca folositi PURINA ONE pentru prima data, va recomandam sa faceti schimbarea treptat prin amestecarea unei cantitati tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioada de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii sa se adapteze la schimbare.

Compozitie: Vita (16%), proteine din carne deshidratata de pasare, grau (14%), faina de soia, porumb, gluten din faina de porumb, grasime animala, gluten din faina de grau, pulpa de sfecla deshidratata, radacina de cicoare deshidratata, substante minerale, digest (cu pudra de Lactobacillus Delbrueckii si Fermentum tratata termic 0,025%), drojdii.

Aditivi nutritionali:
UI/kg: Vit. A: 36960; Vit D3: 1200; Vit E: 460
mg/kg: Vit C: 140; Taurina: 780; Sulfat de fier monohidrat: 230; Iodat de calciu anhidra: 2,9; Sulfat de cupru pentahidrat: 46; Sulfat de mangan monohidrat: 110; Sulfat de zinc monohidrat: 390; Selenit de sodiu: 0,27.
Cu antioxidantiConstituenti analitici:
Proteina bruta: 37,0%
Uleiuri si grasimi brute: 13,0%
Cenusa bruta: 7,5%
Fibra neprelucrata: 4,0%
Acizi grasi Omega 6: 2,0%