Purina ONE Adult INDOOR cu Curcan si Cereale Integrale, hrana uscata pentru pisici, 1.5 kg

40,70 lei
Out stock

Stoc epuizat

PURINA ONE Indoor Formula este special conceputa pentru pisici care traiesc in principal in interior si poate fi folosita pentru a minimiza formarea ghemotoacelor de par.
– Cu fibre, dovedit ca elimina de doua ori mai mult par din stomac in doar 14 zile*
– Contine cicoare, un ingredient natural, dovedit ca reduce mirosul litierei
– Conditie fizica ideala, sanatoasa datorita raportului de proteine / grasime adaptat
*Cercetare Purina

Purina ONE INDOOR cu Bifensis, hrana uscata special conceputa pentru pisicile de apartament, ajuta la mentinerea nevoilor dietetice ale pisicii tale. Dezvoltata de medicii veterinari si nutritionisti, aceasta hrana ofera pisicilor toate substantele nutritive esentiale de care au nevoie la fiecare masa, inclusiv acizii grasi Omega 6. Hrana pentru pisici Purina ONE Indoor cu curcan alimenteaza necesarul redus de energie si contribuie la reducerea formarii ghemotoacelor de par din stomac. Fibrele din aceasta formula elimina de doua ori mai mult par din stomac in doar 14 zile*(Studiu Purina). Aceasta hrana contine un nivel ridicat de proteine pentru o conditie fizica ideala si sanatoasa a organismului si un continut mai scazut de grasimi pentru a preveni cresterea in greutate. De asemenea, contine cicoare, un ingredient natural care reduce mirosurile din litiera. Aceasta hrana contribuie la mentinerea unei microflore intestinale echilibrate pentru un sistem digestiv sanatos. Purina ONE BIFENSIS este o formula nutritionala unica, cu bacterii functionale benefice, care intareste sistemul natural de aparare al pisicii de la interior spre exterior. Formula sa cu dubla aparare functioneaza in paralel la interior, ajutand la sprijinirea productiei naturale de anticorpi, si la exterior prin mentinerea sanatatii pentru piele si blana. Fara coloranti adaugati, fara arome artificiale adaugate si fara conservanti artificiali adaugati.

Ghid de hranire: Cantitatile recomandate zilnic trebuie ajustate in functie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii si conditia fizica a acesteia. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.
Daca folositi PURINA ONE pentru prima data, va recomandam sa faceti schimbarea treptat prin amestecarea unei cantitati tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioada de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii sa se adapteze la schimbare.

Compozitie: Curcan (17%), grau integral (17%), proteine din carne deshidratata de pasare, porumb, faina de soia, gluten din faina de grau, gluten din faina de porumb, grasime animala, radacina de cicoare deshidratata (2%), substante minerale, digest (cu pudra de Lactobacillus Delbrueckii si Fermentum tratata termic 0,025%), drojdii.

Aditivi nutritionali:
UI/kg: Vit. A: 36960; Vit D3: 1200; Vit E: 460
mg/kg: Vit C: 140; Taurina: 780; Sulfat de fier monohidrat: 220; Iodat de calciu anhidru: 2,8; Sulfat de cupru pentahidrat: 45; Sulfat de mangan monohidrat: 108; Sulfat de zinc monohidrat: 380; Selenit de sodiu: 0,26
Cu antioxidantiConstituenti analitici:
Proteina bruta: 34,0%
Uleiuri si grasimi brute: 13,0% Cenusa bruta: 7,5%
Fibra neprelucrata: 6%
Acizi grasi Omega 6: 2,0%