PURINA CAT CHOW Kitten bogata in pui, hrana uscata pentru pisici, 15 kg

252,46 lei

PURINA CAT CHOW Kitten bogata in pui, hrana uscata pentru pisici, 15 kg

Ofera-i toti nutrientii de care are nevoie sa creasca si sa fie minunata, cu aceasta reteta special formulata:

  • Din 1926, expertii PURINA au valorificat intelegerea nevoilor naturale ale animalelor de companie pentru a contribui la sanatatea lor generala si la bunastarea lor printr-o nutritie completa.
  • Reteta noastra este bogata in pui si in surse de proteine special selectate pentru calitatea lor de a satisface nevoile naturale ale pisicii.
  • Preparata cu grija cu ingrediente naturale (patrunjel, spanac, morcov, cereale integrale, cicoare si drojdii) intr-o reteta plina de savoare pe care pisicile o prefera instinctiv.
  • PURINA CAT CHOW Formula NaturiumTM este o combinatie specifica de fibre din surse naturale. Contine o sursa naturala de prebiotic dovedit ca imbunatateste echilibrul microflorei intestinale si sustine sanatatea digestiva a pisicii tale, astfel incat pisica ta poate obtine mai mult din hrana sa.
  • Cu vitamina E pentru a sustine apararea naturala si cu vitaminele din grupul B care iti ajuta pisica sa foloseasca eficient energia.
  • PURINA Cat Chow a fost formulata cu grija: FaRa arome artificiale adaugate / FaRa coloranti adaugati / FaRa conservanti artificiali adaugati.
  • Contine DHA, gasit in mod natural in laptele matern, pentru a ajuta la dezvoltarea vederii si a creierului puiului tau de pisica

Din 1926, pisicile au inspirat PURINA® cu comportamentul lor natural incredibil. Pentru a le ajuta sa ramana minunate in mod natural, am creat CAT CHOW®: o reteta formulata cu proteine de calitate, ingrediente naturale si bogata in pui. CAT CHOW® contine si Naturium, o combinatie specifica de fibre din surse naturale si o sursa naturala de prebiotic pentru a sustine o digestie sanatoasa. CAT CHOW® contribuie la o nutritie completa, echilibrata pentru ca pisica ta sa aiba o viata minunata si sanatoasa in mod natural.
Contine DHA, gasit in mod natural in laptele matern, pentru a contribui la dezvoltarea vederii si a creierului puiului tau de pisica.

Ghid de hranire: vezi tabel. Cat Chow kitten trebuie introdus de la varsta de 3 sau 4 saptamani. Produsul trebuie amestecat cu apa pentru a face hranirea mai usoara. Creste cantitatea atunci cand puiul incepe sa manance mai mult si redu cantitatea de apa adaugata in momentul in care puiul poate sa manance singur. Fiecare pui este diferit, in functie de nivelul de activitate al puiului si de conditia fizica, cantitatea de hrana si timpul recomandat de hranire trebuie sa fie adaptate. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.
Pentru cantitatea medie recomandata pentru hranirea pisicilor gestante si cele care alapteaza s-au luat in considerare pisici cu activitate moderata, aflate in conditii normale de temperaturi ambientale. Nevoile individuale variaza si hranirea trebuie ajustata in consecinta.

Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala (33%**), cereale (32% cereale integrale*), extracte de proteine vegetale, uleiuri si grasimi, produse derivate de natura vegetala (2,7% pulpa de sfecla deshidratata, 0,07% patrunjel deshidratat, echivalentul a 0,4% patrunjel*), legume* (2% radacina de cicoare deshidratata, 0,07% morcov deshidratat, echivalentul a 0,4% morcov, 0,07% spanac deshidratat, echivalentul a 0,4% spanac), substante minerale, drojdii* (0,3%).

* Ingrediente naturale ** echivalentul a 66% carne si produse derivate de natura animala rehidratate, minim 14% pui.

Aditivi nutritionali:
UI/kg: Vit. A: 17 000; Vit. D3: 1 410; Vit. E: 120
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 195; Iodat de calciu anhidru: 3,2; Sulfat de cupru pentahidrat: 47; Sulfat de mangan monohidrat: 21; Sulfat de zinc monohidrat: 245; Selenit de sodiu: 0,3; Vitamine din grupul B: 150. Cu antioxidanti.

Constituenti analitici:
Proteina bruta: 40,0%
Uleiuri si grasimi brute: 12,0%
Cenusa bruta: 8,5%
Fibra neprelucrata: 2,5%
DHA: 0,01%