Lapte praf pentru catei, Eminent, 500 g

55,00 lei
SKU: lapte001 Categorii: ,

Lapte praf pentru catei, Eminent Puppy Milk , 500 g

Laptele praf Eminent Puppy Milk dedicat pentru catei , este recomandat in situatia in care laptele matern nu este suficient , e prea slab sau puii au ramas orfani.

Caracteristici:

– este un lapte praf de înaltă calitate ,

– Poate fi administrat din prima zi după naștere.

  • Laptele praf Eminent Puppy Milk ajută la dezvoltarea sistemului imunitar, sprijină dezvoltarea optimă a oaselor și a mușchilor și promovează creșterea intensivă și sănătatea excelentă.

– Are un conținut ridicat de proteine, aminoacizi, vitamine și substanțe minerale în proporții optime ,

– Contine cultură probiotică Enterococcus faecium ajuta la tractul digestiv ,

– Are in compozitie L-carnitina pentru dezvoltarea musculara si imbunatatirea functiei cardiace ,

– Gust excelent, foarte digerabil ,

– Preparare simplă , solubilitate foarte bună ,

Ingrediente: laptele uscat degresat, zer  uscat, uleiuri vegetale (amestec de ulei de palmier și de nucă de cocos), zer delactos, proteina de grâu hidrolizată, aditivii (vitamine, oligoelemente, microorganisme).

Dozaj recomandat:

Se amestecă bine laptele praf cu apă potabilă într-un raport de 1: 3 (de exemplu, 100 g Eminent Puppy Milk + 300 ml apă). Temperatura optimă a apei nu trebuie să depășească 40-50 ° C. Laptele astfel pregatit poate fi ofertit catelului la o zi dupa nastere. Întotdeauna preparați proaspăt și respectați temperatura corectă (35-40 ˚C). Doză 1 cană de măsurare = 20 g.

Poate fi administrat si ca hrana complementara pentru pui.

Eminent Puppy Milk are o compozitie similara cu cea a laptelui matern si asigura o alimentatie echilibrata si o dezvoltare armonioasa a puilor.