Hrana uscata pentru pisici sterilizate PURINA ONE DualNature, Adult, Vita, 750 gr

23,27 lei
Out stock

Stoc epuizat

PURINA ONE DualNature pentru pisici sterilizate/castrate contine Spirulina intr-o combinatie de texturi apetisante. Hrana este 100% completa si echilibrata, cu continut bogat in vita si nutrienti esentiali pe care pisica ta o va indragi. Spirulina este un ingredient natural ce contribuie la sustinerea sistemului imunitar. Spirulina este cunoscuta pentru nutrientii unici pe care ii contine si care aduc multe beneficii sanatatii pisicii tale.

Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii si conditia fizica a acesteia. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.

Compoziție: plămîn de vită* (16%), proteină deshidratată de pasăre, grâu*, fâină din soia, făină proteică de porumb, porumb*, grăsime de porc, pulpă de sfeclă deshidratată, glicerol, gluten din grâu, substanțe minerale, rădăcină deshidratată de cicoare*, digest, celuloză, drojdii*, drojdii*, grăsime de pasăre, spirulină* ( 0,2 %), xiloză.
„Ingrediente naturale”.

Aditivi:
Aditivi nutriționali:
IU/kg: Vitamina A: 37000; Vitamina D3: 1200; Vit E: 460;
mg/kg: Vit C: 140; taurină: 740; Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 76); Iodat de calciu anhidru: (I: 1,9); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu:11); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn:36); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn:120); Selenit de sodiu: (Se:0,11).
antioxidanți.Constituenți analitici::
Proteine brute: 37,0%,
Grăsimi brute: 13,0%,
Cenușă brută: 7,5%,
Fibre brute: 4,0%,
Acizi graşi Omega 3: 0,1%,
Acizi graşi Omega 6: 2,0%.