Hrana uscata pentru pisici PURINA ONE DualNature, Adult, Pui, 750 gr

20,99 lei
Out stock

Stoc epuizat

PURINA ONE DualNature pentru pisici adulte contine Spirulina intr-o combinatie de texturi apetisante. Hrana este 100% completa si echilibrata, cu continut bogat in pui si nutrienti esentiali pe care pisica ta o va indragi. Spirulina este un ingredient natural ce contribuie la sustinerea sistemului imunitar. Spirulina este cunoscuta pentru nutrientii unici pe care ii contine si care aduc multe beneficii sanatatii pisicii tale.

Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii si conditia fizica a acesteia. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie.

Compoziție: Pui* (17%) (inclusiv oase, carne, piele), proteină deshidratată de pasăre, grâu*, porumb*, făină proteică de porumb, fâină din soia, grăsime de porc, gluten din grâu, glicerol, rădăcină deshidratată de cicoare*, digest, substanțe minerale, drojdii*, grăsime de pasăre, celuloză, spirulină* (0,2 %), xiloză.
„Ingrediente naturale”.

Aditivi nutritionali:

UI/kg: Vitamina A – 33760, Vitamina D, 1100, Vit. E: 670;

mg/kg, Vit. C: 140; taurina; 720; Sulfat de fier monohidrat: [Fe:35]; Iodat de calciu anhidru: [I:0,9]; Sulfat de cupru pentahidrat: [Cu: 5]; Sulfat de mangan monohidrat: [Mn: 17]; Sulfat de zinc monohidrat: [Zn: 55]; Seleniu de sodiu: [Se: 0.05], antioxidanti.

Constituenti analitici:

Proteine brute: 34,0%; Grasimi brute: 14.0%; Cenusa bruta: 7,5%; Fibre brute: 2.5%; Acizi grasi Omega 3: 0.01%; Acizi grasi Omega 6: 2.0%.