Hrana uscata pentru caini, Eminent, Mini Adult, Grain Free, cu rata, 2 kg

65,99 lei

Hrana uscata pentru caini, Eminent, Mini Adult, Grain Free, cu rata, 2 kg

Rasele de caini mici, mini si toy difera una de alta prin natura, temperament si cerinte de miscare. Exista modele de comportament si caracteristici care sunt asociate cu cainii mici. Uneori, acestia sunt considerati zgomotosi, hiperactivi si cineva poate sa sustina ca sunt mai greu de antrenat
si munca cu ei este dificila. Dar chiar si acesta este doar un stereotip care poate fi schimbat prin educatie si disciplina potrivita, deoarece a fi un caine mic intr-o lume mare poate ti o adevarata provocare!
Pentru ca aceti caini sa fie fericiti si multumiti, nu au nevoie de atat de mult spatiu, ceea ce i face parteneri ideaIi pentru viata in apartament. Dar nu va lasati pacaliti, faptul ca sunt mici nu inseamna ca nu au energie de impartit. Sunt tovarasi fideli cu o inima mare si va vor iubi si va vor acorda atentie la fel cum le acordati dumneavoastra.

Hrana este potrivita pentru caini din rase toy & mini, care traiesc un stil de viata activ, adora sportul, micarea si au cerinte energetice mai mari. Carnea de rata in combinatie cu ficatul de rata hidrolizat este ideala pentru cainii gur­manzi care insista sa aiba cea mai delicioasa hrana.Cartofii dulcii sunt o sursa de vitamine si minerale si ajuta la sanatatea tractului digestiv.

Compozitie: carne de rata deshidratata (34 %), cartofi dulci, mazare galbe­na, grasime de pasare, amidon de cartofi, ficat de rata hidrolizat (4%), legume radacinoase,seminte de in, nutritie articulara (colagen hidrolizat, glucozamina, sulfat de condroitina, MSM), prebiotice (fructo-oligozaharide, mano-oligozaharide), kelpa, betaglucani, extract din ceai verde,curcuma, substante complementare (vitami­ ne, oligoelemente, aminoacizi).

Componente analitice:

proteine 31 %
grasimi 19 %
cenusa bruta 7 %
fibre brute 2,5 %
colagen 13,5 g/ kg
glucozamina 0,31 g/ kg
condroitina 0,2 g/ kg
MSM 0,1 g/ kg

Portiile zilnice de hrana recomandate:

2kg 3kg 4kg Skg 6kg 7kg 8kg 9kg l0 kg

45g 60g 75g 85g l00g 115g 125g 135g 145g