Diamant, Mini Adult, pui si curcan, 15 kg

181,50 lei

Hrana uscata pentru caini, Diamant, Mini Adult, pui si curcan, 15 kg

DIAMANT MINI ADULT este un aliment complet pentru cainii adulți de dimensiuni mici, de toate rasele, conceput și formulat de nutriționiștii noștri pentru a satisface nevoile cainilor mici și pentru a-i ajuta să trăiască mai bine, satisfăcandu-și nevoile nutriționale. Tehnologia cu care este produsă ii conferă o palatabilitate și o digestibilitate deosebite.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Poate fi utilizat ca atare sau umezit cu apă sau supa dietetica. Este recomandat ca dacă produsul este utilizat pentru prima dată, să incepeți hranirea progresiv. Lasati mereu la dispoziția cainelui un castron cu apă proaspătă.

INGREDIENTE: Proteine animale deshidratate (pui și curcan 25%), porumb, grau dur, orez, pastă de sfeclă, pulpă de cicoare (sursă de inulină), uleiuri și grăsimi, proteine animale hidrolizate, drojdii, minerale, extract de roșcove, extract de castane, FOS ( fructo-oligozaharide).


ADITIVI NUTRITIVI: 3a672a Vitamina A: 15.000 UI / kg; 3a671, Vitamina D3: 800 UI / kg; 3a700, Vitamina E (acetat de alfa-tocoferil all-rac): 85 mg / kg;, Acid folic: 1 mg / Kg, Acid linoleic: 1,57 mg / Kg;

ADITIVI TEHNOLOGICI: Antioxidanți CEE