GOURMET PERLE cu Somon/Somon & Peste Alb/Somon & Cod Negru/Peste Oceanic & Ton in sos, hrana umeda pentru pisici, 4 x 85 g

12,62 lei
Out stock

Stoc epuizat

SKU: 12172981 Categorii: , ,

Hrana completa pentru pisici adulte. Tentatii duble pentru iubitorii de carne si peste.
Retetele nu contin coloranti artificiali, conservanti si arome adaugate.

GOURMET Perle a creat Mini Fileuri cu legume: bucati fine cu peste, vita, pui sau alte arome rafinate, taiate in mini fileuri fine, gatite cu grija si elegant acompaniate de legume fine si servite intr-un sos delicios pentru a incanta gustul rafinat al pisicii tale. Mini Fileurile cu legume de la GOURMET Perle, creatii simple si rafinate pentru o experienta de gust irezistibil in fiecare zi.

Pentru o pisica adulta de greutate medie (4 kg), ofera 3-4 pliculete pe zi in cel putin 2 mese separate.

Pentru cantitatea medie recomandata pentru mentinerea greutatii la adult s-au luat in considerare pisici cu activitate moderata aflate in conditii de temperatura normale. Nevoile individuale variaza si cantitatile de hrana trebuie adaptate corespunzator pentru a mentine o greutate normala si sanatoasa a pisicii.

Gourmet Perle cu Somon
Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala, extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (din care somon 4%), legume (0,3% spanac deshidratat, echivalentul a 4% spanac in sos; 0,5% fasole verde deshidratata, echivalentul a 4% fasole verde in sos; 0,5% dovlecei deshidratati, echivalentul a 4% dovlecei in sos), substante minerale, zaharuri.

Gourmet Perle cu Somon si Peste Alb
Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala, extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (din care somon 4%, peste alb 4%), substante minerale, zaharuri.

Gourmet Perle cu Somon si Cod Negru
Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala, extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (din care somon 4%, cod negru 4%), substante minerale, zaharuri.

Gourmet Perle cu Peste Oceanic si Ton
Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala, extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (din care peste oceanic 4%, ton 4%), substante minerale, zaharuri.

Aditivi nutritionali:
UI/kg: Vit. A: 650; Vit. D3: 99;
mg/kg: Sulfat feros monohidrat: 23; Iodat de calciu anhidru: 0,29; Sulfat de cupru pentahidrat: 2,5; Sulfat de mangan monohidrat: 4,4; Sulfat de zinc monohidrat: 37.Constituenti analitici:
Umiditate: 80,0%,
Proteina bruta: 12,5%,
Uleiuri si grasimi brute: 2,5%,
Cenusa bruta: 2,5%,
Fibra neprelucrata: 0,05%.