GOURMET MON PETIT cu Pui, Rata, Curcan in sos, hrana umeda pentru pisici, 6 x 50 g

11,72 lei
Out stock

Stoc epuizat

SKU: 12393275 Categorii: , ,

GOURMET MON PETIT este o gama de retete extravagante dezvoltate special in portii mici, pentru ca pisica sa se poata bucura de ele in totalitate. Bucatile fine de vita, pui, ton sau alte arome intr-un sos delicios ii ofera pisicii o masa rafinata. Datorita plicurilor de 50g pisica ta se poate bucura de o hrana proaspata si o aroma noua de fiecare data, intregul plic fiind consumat la o singura masa. Asta inseamna mai multa varietate pentru ea si mai putine resturi pentru tine.

Pentru o pisica adulta medie de 4 kg, ofera 6 pana la 7 plicuri pe zi, in cel putin 2 mese separate. Cantitatile medii recomandate pentru mentinere sunt destinate pisicilor adulte cu activitate moderata si care traiesc la temperaturi de mediu obisnuite.

Compozitie:
GOURMET MON PETIT cu Pui: Carne si produse derivate de natura animala (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste, substante minerale, zaharuri, drojdii.
GOURMET MON PETIT cu Rata: Carne si produse derivate de natura animala (din care rata 4%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste, substante minerale, zaharuri, drojdii.
GOURMET MON PETIT cu Curcan: Carne si produse derivate de natura animala (din care curcan 4%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste, substante minerale, zaharuri, drojdii.

Aditivi nutritionali (per 50g):
UI/kg:
Vit. A: 640;
Vit. D3: 98;mg/kg:
Sulfat feros monohidrat: 22,5;
Iodat de calciu anhidru: 0,28;
Sulfat de cupru pentahidrat: 2,5;
Sulfat de mangan monohidrat: 4,4;
Sulfat de zinc monohidrat: 37.Constituenti analitici (per 50g):
Umiditate: 81,5%;
Proteina bruta: 12,0%;
Uleiuri si grasimi brute: 2,8%;
Cenusa bruta: 1,6%;
Fibra neprelucrata: 0,05%.