FELIX PARTY MIX Ocean Mix cu Somon, peste Pollock, Pastrav, recompense pentru pisici, 60 g

5,35 lei
SKU: 12371644 Categorii: , ,

Hrana complementara pentru pisici adulte, cu aroma de Somon, Peste Pollock si Pastrav
O recompensa delicioasa pentru pisica ta!


Fiecare plic de Felix Party Mix contine proteine, vitamine si acizi grasi Omega 6, fara a avea coloranti artificiali adaugati, pentru ca pisica ta sa traiasca o viata lunga si fericita. Traieste mai multe momente placute alaturi de pisica ta cu noul Felix Party Mix – care contine un mix irezistibil si colorat de recompense, pline de arome delicioase si ademenitoare, intr-o textura atragatoare.

Ghid de hranire: Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru sanatatea pisicii tale, respecta ghidul de hranire si ajusteaza masa principala in consecinta. Pisica trebuie supravegheata atunci cand primeste gustarea.

Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala, cereale, uleiuri si grasimi, extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste (2%*), Substante minerale, Zaharuri, drojdii.
* (echivalentul a 3,5% rehidratat: cu 0,5% somon, 0,5 peste Pollock si 0,5% pastrav).

Aditivi nutritionali:
IU/kg: Vitamina A: 32000; Vitamina D3: 1000; Vit E: 170;
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 88); Iodat de calciu anhidru: (I: 2,2); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 13); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 41); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 140); Selenit de sodiu: (Se: 0,13).
Coloranti si Antioxidanti.

Constituenti analitici:
Proteine: 35,0%,
Continut de grasimi: 19,5%,
Cenusa bruta: 8,5%,
Fibre brute: 0,5%,
Acizi grasi Omega 6: 2,6%.