DOG CHOW PUPPY Talie Mare cu Curcan, hrana uscata pentru caini, 2.5 kg

38,99 lei
Out stock

Stoc epuizat

PURINA DOG CHOW PUPPY Talie Mare cu Curcan este o hrana completa pentru puii de caine de talie mare cu ingrediente naturale selectionate si toti nutrientii esentiali de care are nevoie puiul tau de caine de talie mare. Potrivita si pentru catelele de talie mare gestante sau care alapteaza.
Fara coloranti artificiali, arome artificiale sau conservanti adaugati
Forma si marime duala a buletelor, pentru o mestecare mai lenta
NUTRItIE INSPIRATa DE NATURa. Hrana 100% completa si echilibrata special creata pentru cresterea puilor de caine de talie mare. Cu ingrediente naturale selectionate si fara coloranti artificiali, arome artificiale sau conservanti adaugati.
DIGESTIE SaNaTOASa sustinuta de NaturiumTM, o combinatie specifica de fibre din surse naturale si un prebiotic natural
SISTEM IMUNITAR SaNaTOS. Cu antioxidanti care sustin barierele naturale de aparare ale organismului.
DEZVOLTAREA CREIERULUI sI A VEDERII. Cu DHA care este esential pentru cresterea puilor de caine.
DINtI sI OASE SaNaTOASE. Cu vitamine si minerale esentiale pentru sustinerea sanatatii dintilor si oaselor.

Cresterea este o munca grea pentru catelusul tau, mai ales pentru ca are mult de crescut! De aceea hrana noastra PURINA DOG CHOW adaptata nevoilor puilor de caine de talie mare include antioxidanti pentru a sustine apararea naturala a organismului si DHA, care este esential pentru cresterea puilor. in plus, este formulata cu ingrediente naturale selectionate si prebiotice naturale pentru a sustine sanatatea digestiva, astfel incat puiul tau de caine sa fie pregatit in fiecare zi sa exploreze lumea extraordinara de afara. si toate acestea fara a contine coloranti artificiali, arome artificiale sau conservanti adaugati.

Ghid de hranire: Numarul recomandat de mese este urmatorul: Hraneste puii cu varsta mai mica de 3 luni cu 3-4 portii de hrana umezita cu apa pe zi. Dupa varsta de 3 luni redu treptat cantitatea de apa adaugata in hrana si hraneste cainele de 3 ori pe zi. De la 6 la 12 luni ofera doua portii de hrana pe zi. Respecta cantitatile de hrana recomandate in tabel si evita supra-alimentatia pentru a-i pastra o conditie fizica optima in timpul cresterii. Fiecare caine junior este diferit; si cantitatea de hrana trebuie ajustata in functie de nivelul de activitate si conditia fizica. Hranirea pe perioada gestatiei si alaptarii: in ultimele 3-4 saptamani de sarcina si in timpul alaptarii, cantitatea de hrana oferita trebuie crescuta de 1,5-2 ori fata de cantitatea pentru mentinere. Dupa intarcare cantitatea de hrana oferita mamei trebuie ajustata astfel incat conditia fizica ideala sa fie mentinuta. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru sanatatea cainelui tau consulta medicul veterinar in mod regulat.
IntroduPURINA DOG CHOW gradual pe parcursul unei perioade de 7 zile.

Compozitie: cereale (47% cereale integrale), Carne si produse derivate de natura animala ((16%)*), extracte de proteine vegetale, uleiuri si grasimi, produse derivate de natura vegetala, Legume (radacina de cicoare deshidratata 1,1 %, morcov deshidratat 0,07 %, spanac deshidratat 0,07 %), Substante minerale.
Ingrediente naturale
*echivalentul a 32% carne si produse derivate de natura animala rehidratate: minim 4% curcan.

Constituenti analitici:
Proteine: 28%,
Continut de grasimi: 12%,
Cenusa bruta: 7,5%,
Fibre brute: 2,5%,
DHA: 0,05%.