DOG CHOW ADULT Talie Mare cu Curcan, hrana uscata pentru caini, 14 kg

178,80 lei 160,00 lei
-11%

PURINA DOG CHOW ADULT Talie Mare cu Curcan este o hrana complete pentru cainii adulti de talie mare (+2 ani) cu ingredient naturale si toti nutrientii esentiali de care are nevoie cainele tau de talie mare.
Fara coloranti artificiali, arome artificiale sau conservanti adaugati
Forma si marime duala a buletelor, pentru o mestecare mai lenta
NUTRITIE INSPIRATA DE NATURA. Hrana 100% completa si echilibrata creata special pentru mentinerea unei mase corporale suple a cainele tau de talie mare. Cu ingrediente naturale selectionate si fara coloranti artificiali, arome artificiale sau conservanti adaugati.
DIGESTIE SANATOASA sustinuta de NaturiumTM, o combinatie specifica de fibre din surse naturale si un prebiotic natural
SANATATEA INIMII. Cu aminoacizi esentiali care sustin functionarea organelor vitale.
MOBILITATEA ARTICULAtIILOR. Cu acizi grasi Omega 3 pentru mentinerea sanatatii articulatiilor.
PIELE SANATOASA sI blana stralucitoare. Cu vitamine, zinc si acizi grasi Omega 3 si Omega 6.

Pentru rasele de talie mare, a fi un caine autentic inseamna a alerga peste tot si a vana, pentru unii, dar si a proteja si a pazi, pentru altii. Oricum ar fi – ei au nevoie de o hrana potrivita care sa le alimenteze entuziasmul natural pentru viata. De aceea hrana noastra PURINA DOG CHOW adaptata nevoilor cainilor adulti de talie mare include aminoacizi esentiali care sustin functionarea organelor vitale, inclusiv a inimii, dar si acizi grasi Omega-3 pentru sanatatea articulatiilor. in plus, este formulata cu ingrediente naturale selectionate si prebiotice naturale pentru a sustine sanatatea digestiva, astfel incat sa fie mereu in forma maxima! si toate acestea fara a contine coloranti artificiali, arome artificiale sau conservanti adaugati.

 

Ghid de hranire: Vezi tabelul cu cantitatile zilnice de hrana recomandate. Aceste cantitati sunt doar recomandari. Ajusteaza cantitatile in functie de nivelul de activitate, conditia fizica si nevoile individuale ale cainelui. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru sanatatea cainelui tau consulta medicul veterinar in mod regulat. IntroduPURINA DOG CHOW gradual pe parcursul unei perioade de 7 zile.

 

Compozitie: cereale (61% cereale integrale), Carne si produse derivate de natura animala ((16%)*), extracte de proteine vegetale, uleiuri si grasimi, produse derivate de natura vegetala, Legume (radacina de cicoare deshidratata 1,1 %, morcov deshidratat 0,07 %, spanac deshidratat 0,07 %), Substante minerale.
Ingrediente naturale
*echivalentul a 32% carne si produse derivate de natura animala rehidratate: minim 4% curcan.

Aditivi nutritionali:
IU/kg: Vitamina A: 18 200; Vitamina D3: 1 060; Vit E: 85;
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 230; Iodat de calciu anhidru: 2,8; Sulfat de cupru pentahidrat: 33; Sulfat de mangan monohidrat: 17,0; Sulfat de zinc monohidrat: 300; Selenit de sodiu: 0,40.
Antioxidanti.Constituenti analitici:
Proteine: 23%,
Continut de grasimi: 9%,
Cenusa bruta: 8,0%,
Fibre brute: 3,0%,
Acizi grasi Omega 3: 0,3%,
Acizi grasi Omega 6: 1,6%.