DENTALIFE LARGE pentru caini de Talie Mare, recompense pentru caini, 142 g

8,64 lei
Out stock

Stoc epuizat

SKU: 12368305 Categorii: , , ,

PURINA DENTALIFE LARGE pentru caini de Talie Mare, recompense pentru caini pentru ingrijire orala zilnica, 4 batoane, 142 g

* Forma crestata pentru masarea gingiilor
* Curatarea in profunzime a intregii danturi
* Contribuie la mentinerea unei respiratii proaspete
* Utilizare zilnica: un baton pe zi
* Fara coloranti artificiali sau arome artificiale adaugate

Cainele tau are nevoie specifice, iar mentinerea sanatatii orale contribuie pozitiv la bunastarea lui generala. De aceea, expertii PURINA® au dezvoltat PURINA®DentaLife®, o recompensa inovativa, stiintific dovedit ca ajuta la curatarea dintilor, chiar si a celor situati in zone greu de patruns si care sunt vulnerabili la aparitia tartrului si a placii bacteriene.

Ghid de hranire: pentru un caine de talie mare cu o greutate de 25 pana la 40 kg, 1 baton pe zi. Apa proaspata si curata sa fie in permanenta la dispozitie. Cainele trebuie supravegheat atunci cand primeste gustarea. Pentru sanatatea cainelui tau, respecta ghidul de hranire si antreneaza-l zilnic.

Compozitie: cereale (faina de porumb extrudat 60%, faina de grau 5%), glicerol, Substante minerale, drojdii, Carne si produse derivate de natura animala (1,2%*), uleiuri si grasimi.
*echivalent cu 4% carne si produse derivate de natura animala rehidratate (4% pui).

Aditivi nutritionali:
IU/kg: Vitamina A: 8500; Vitamina D3: 570; Vit E: 60;
mg/kg: Iodat de calciu anhidru: I: 2,2; Sulfat de mangan monohidrat: Mn: 12,5; Sulfat de zinc monohidrat: Zn: 280; Selenit de sodiu: Se: 0,31. Antioxidanti.Constituenti analitici:
Umiditate: 14,5%,
Proteine: 7,0%,
Continut de grasimi: 2,5%,
Cenusa bruta: 4,5%,
Fibre brute: 0,7%,
Calciu: 1,1%.